50 000 hemsidor nu skapade i den svenska hemsidestjänsten N.nu

Pressrelease
2 april 2012, Malmö

Den nya svenska tjänsten för gratis hemsidor, N.nu, går strålande. Idag skapades hemsida nummer 50 000 på tjänsten.

Sedan 2012 skapas stabilt över 100 nya hemsidor per dag på tjänsten som är byggd av entreprenören Jim Westergren från Malmö. Tillväxtkurvan håller i sig stadigt.

Det är kul att se att det går så bra och att tjänsten är så omtyckt. Extra kul är det eftersom jag själv personligen skapat och marknadsfört tjänsten. Dock är det stora framtida målet 1 miljon användare, ett mål jag kommer att kunna nå när jag på allvar tar ut tjänsten på den internationella marknaden.” – Jim Westergren, VD

Tjänsten är en så kallad freemium-tjänst där nästan allting ingår gratis men mot en betalning får man tillgång till premiumfunktioner såsom möjlighet att koppla egen domän, personlig support och extra synlighet i Google.

N.nu har ca 250 000 unika besökare i veckan och ca 800 000 sidvisningar. Även dessa är siffror som ökar stadigt. Men någon försäljning av annonsering har ännu inte blivit aktuell.

Marknadsföringen med N.nu har skett nästan uteslutande med sökmotoroptimering, ett ämne som Jim Westergren behärskar mycket väl.

Projektet är Jims första egna projekt som han själv programmerat.

Eftersom hemsidor skapade i N.nu är optimerade för att hamna högt i Google och har en stor flexibilitet är det även många större företag som använder tjänsten.

Läs mer:

Ladda ner bilder:

Jim Westergren är tidigare känd inom sina internationella framgångar inom sökmotoroptimering och anses av många vara en de ledande experterna i branschen i Sverige. Jim driver bland annat sveriges största forum inom internetmarknadsföring och sökmotoroptimering, SEO-forum.se.

Presskontakt: Jim Westergren, 0760-454563, [javascript protected email address]


Jim Westergren AB driver N.nu och erbjuder en del konsultering inom sökmotoroptimering och driver en del andra webbprojekt parallellt.

Läs mer på SEO-konsult.se och JimWestergren.se

2 Apr 2012