Julrabatt hos N.nu – hjälper föräldralösa barn i Bolivia

För de flesta svenska barn är julklappar och julglädje en självklarhet men för många fattiga och föräldralösa barn i Bolivia är det inte ens självklart med mat för dagen, än mindre med tillgång till leksaker och utbildningsmaterial. N.nu skänker därför utan mellanhänder 10 procent av årets julrabatt till de fattiga och föräldralösa barnen i Bolivia. N.nu kommer att dokumentera överlämnandet av gåvorna så att ni kan få se bilderna här på bloggen.

Eftersom N.nu har överförts till ett utländskt bolag, som även detta drivs av Jim Westergren, är det inte längre 25 procents moms på priserna. Detta innebär en minskning av kostnaden för ett års premium från 737 kr till 690 kr.

Julens rabatt är hela 200 kr och innebär därför att ett års premium nu endast kostar 490 kr. Rabatten gäller till den 31 december. Du som redan har premium, passa på att förlänga det nu.

Med premium kan du koppla egen domän, reklamen på din hemsida försvinner, bättre synlighet i Google och mycket mer. Skaffa din premium här.

Utnyttja rabatten och passa på att ge de fattiga och föräldralösa barnen i Bolivia en oförglömlig julklapp!

20 Dec 2012