Rekommendationer för er som vill ha en webbutik

För dig som har 1-4 produkter och vill sälja några gånger i veckan

För dig rekommenderar vi att du använder betalknappar. Du kan ha en undersida för varje produkt med lite text och en bild på produkten och en betalknapp. Du får sedan ett mail när någon har gjort en betalning och kan kontakta denne eller att ni ringer varandra i förväg. Läs mer hur du gör här. Detta fungerar utmärkt på N.nu och många andra system för hemsidor.

För dig som har 10-20 produkter och vill sälja lite mer

Du kan bygga en webbutik i systemet ecwid och sedan bädda in denna på din hemsida. Detta fungerar utmärkt på N.nu och många andra system för hemsidor. Se mer på denna sidan. Du bör titta på detta men det kan vara att ett riktigt system är bättre, se nedan.

För dig som vill ha en riktig webbutik, sälja mycket och med många produkter

Då rekommenderar vi att du hyr en renodlad webbutik. N.nu kan inte erbjuda detta. Se listan på E-handelssystem och webbutiker. Om du behöver hjälp med detta så rekommenderar vi dig att antingen vända dig till forumet på ehandel.se eller din leverantör där du hyr systemet. En sådan butik kan dock kopplas till en subdomän till exempel butik.exempel.se och på www.exempel.se har du N.nu hemsidan.

Lycka till!

30 Nov 2011