Vi som jobbar på N.nu

UPPDATERING: N.nu ägs och drivs numera av TodaysWeb. Se här vilka vi är.

Vi är nu totalt 8 stycken som jobbar på N.nu. Från heltid till att anlitas vid behov.

Jim

Skapare av N.nu och högst ansvarig. Sköter utveckling, programmering, marknadsföring, serveradministration, skrivande, webbdesign, domänkopplingar, bokföring och en hel del annat.

Charlie

Styrelsemedlem. Jobbar deltid med N.nu med främst områden som rör marknadsföring, översättning, strategi och bollplank till Jim. Jobbar mest externt men ibland på kontoret i Malmö.

Henry

Programmerare, webbdesigner och engelsk skribent. Jobbar heltid tillsammans med Jim på kontoret i Malmö. Både med N.nu och övrigt inom Jim Westergren AB.

Johnny

Supportansvarig på deltid. Vår hjälte som tar hand om all support på ett pedagogiskt sätt. Bistår även med feedback vid nya funktioner och eventuella felrapporter. Jobbar externt.

Pathan

Webbdesigner och programmerare. Jobbar deltid med att konvertera nya snygga mallar till N.nu. Jobbar externt från Indien. Kontakt med Jim genom Skype och email.

Måns

Expert på N.nu som har byggt över 500 hemsidor i N.nu och fått dem rankade i Google. Bistår med feedback och anlitas av Jim vid behov. Tidigare supportansvarig och bror till Jim, se hans hemsida, mansgullberg.com.

Susanna

Driver företaget SussCreations där hon bland annat bygger hemsidor till företag med hjälp av N.nu. Hjälper även användare av N.nu med CSS, HTML, egen mall och annan webbdesign mot betalning. Bistår med feedback och anlitas av Jim vid behov.

Neyda

Sköter översättningen av N.nu till spanska när hon har tid över. Jims fru.

8 Mar 2012